Voedselbossen: kansen voor gemeentes, provincies en waterschappen

**** LET OP! Aanmelding 7 juli is gesloten ****

Voor de excursies kan je je nog aanmelden, behalve voor die naar Groesbeek. Ook de excursies zijn nadrukkelijk bedoeld voor mensen die werken bij gemeentes, provincies, en waterschappen.

Had je belangstelling voor 7 juli en kan je je niet meer aanmelden? Stuur ons een mailtje en je krijgt van ons het verslag en uitnodiging voor vervolgbijeenkomsten in september.

De kennisbijeenkomst heeft als doel de kansen van voedselbossen voor regionale overheden te laten zien en de knelpunten op gebied van wet- en regelgeving te inventariseren. Wouter van Eck vertelt vanuit zijn ervaring met voedselbos Ketelbroek over de kenmerken en de waarde van een voedselbos. En over de kansen die voedselbossen bieden voor het oplossen van maatschappelijke vraagstukken als droogte, verlies aan biodiversiteit, bodemdegradatie, gebrek sociale cohesie etc. In break out sessies inventariseren en bespreken we met jullie knelpunten in wet- en regelgeving bij zowel praktijk als overheden.
De bijeenkomst vindt plaats op 7  juli om 14 uur tot 16:30.  Aanmelden kan helaas niet meer. Er wordt een verslag gemaakt van de bijeenkomst en er is nog wel de mogelijkheid om een excursie bij te wonen. Ook komt er binnenkort een handleiding wet- en regelgeving voor voedselbossen uit.